Om tagg.nu

Hej och välkomna till tagg.se!

Jag som driver denna blogg heter Alice Klarstedt och jag bor tillsammans med min sambo och vår Cocker Spaniel-hane Tagg, nyss tre år fyllda. Som namnet på bloggen antyder så handlar den mest om Tagg, och allt kul vi hittar på ihop. I och med att vi ägnar oss åt mycket lydnadsträning och även agility så är våra dagar aldrig tråkiga!

Vem är jag?

Jag är 29 år gammal och utbildad hundskötare. Jag älskar mitt jobb, kanske framförallt eftersom att det innebär att jag får ha med mig min egen hund på jobbet hela dagarna. Vi bor i en liten tvåa i Stockholm idag, men har nyligen köpt hus ute på landet vilket vi ser mycket fram emot! Drömmen är att bara kunna öppna dörren på morgnarna och låta Tagg springa ut i naturen och grönskan, helt fri och långt bortifrån storstadens stress och hets…

Om tagg.nu

Vem är Tagg?

I och med att detta mer eller mindre är en hyllningsblogg till Tagg, så tycker jag att han förtjänar en liten närmare presentation. Tagg är alltså en Cocker Spaniel, vilket är en otroligt härlig, pigg och smart ras. Han vill alltid vara med, och är otroligt kärleksfull. Tagg kom tyvärr till oss från Hundstallet, där han hade blivit placerad av Polisen. Han hade blivit mycket illa behandlad av sina tidigare ägare, och var vid ankomsten till Hundstallet mycket skygg, rädd och även fysiskt skadad. När vi besökte organisationen var Tagg den första hund vi träffade och vi föll direkt för honom. Han var så väldigt tillgiven och gosig, och hade blå ögon som fullkomligen skrek om att bli räddad. Allt han ville var att bli älskad, och få älska. Idag lever Tagg ett jättetryggt och bra liv, och han väcker oss varje morgon med stora blöta pussar!

Tävlingar

Ni som läser denna blogg kommer snart att bli varse att jag älskar tävlingar! Jag tycker om att ta hand om mina läsare och annonserar varje vecka ut en ny tävling där man genom att bland annat svara på ett antal frågor eller tipsa om mig till en vän, har chansen att bli vinnare till fina priser. Självklart är alla priser hundrelaterade, så som leksaker, mat eller kurser!
Välkommen!