Tagg – Det finaste jag har

Ni som har hängt med här på bloggen och känner till mig och mitt liv, vet att Tagg kom till oss från Hundstallet där han hade hamnat efter ett fall hos Polisen. De tidigare ägarna hade misskött och skadat honom, och han var mycket illa däran när han kom till oss. Kanske var det också av denna anledning som han tydde sig så mycket till mig och min sambo, och blev den så otroligt tillgivna pojken han är idag. Tagg är verkligen det finaste jag har, min bästa vän, och jag är så lyckligt lottad som fick en chans att bli hans ägare.

Tagg – Det finaste jag har

Det som gör Tagg så speciell

Det fantastiska med Tagg är att trots allt han har gått igenom, så har han total tillit till människor. Han är så säker och trygg i sig själv, och har en sådan inneboende kärlek som fullkomligen svämmar över gentemot alla han hälsar på.

Min härliga Cocker Spaniel har många favoritsaker här i världen. Pinnar, bollar och pipleksaker är förstås högt upp på listan, som för de flesta andra hundar. Men han har också en förkärlek för att vara med mig när jag lagar mat, träna lydnad och agility, jaga fåglar och titta på film (allra helst ska de innehålla just fåglar). Vad han än gör så gör han det med en obegriplig livslust och glädje inför tillvaron. Jag tror nästan aldrig jag har sett honom ledsen eller nere, sen den dag vi hämtade honom. Det är nästan som att han känner att han fick en ny chans, med en ny familj, och att det vore bortkastat att inte utnyttja den till fullo.

I och med att min sambo och jag planerar att skaffa barn, så är jag dessutom så lycklig över vetskapen om att Tagg och barnet kommer att bli världens bästa vänner, och växa upp tillsammans. Finns det något bättre än våra fyrbenta hundar?